Workshops

Visfileer Workshop voor Groepen en Bedrijven

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame activiteit voor jouw groep of bedrijf? Overweeg dan onze visfileer workshop! Vanaf een groepsgrootte van 8 personen kunnen jullie je aanmelden voor deze unieke ervaring.

Tijdens de workshop krijg je de kans om onder begeleiding van ervaren professionals de kunst van het fileren van vis te leren. Van het kiezen van de juiste messen tot het identificeren van verschillende vissoorten en het nauwkeurig snijden, onze deskundige instructeurs staan klaar om je alles te leren wat je moet weten.

En hier is nog meer goed nieuws: niet alleen leer je nieuwe vaardigheden, maar je kunt ook je eigen creaties mee naar huis nemen! De vis die je tijdens de workshop snijdt, mag je mee naar huis nemen om te gebruiken in je eigen culinaire avonturen.

De kosten voor de workshop bedragen slechts €75 per persoon. Het is een geweldige kans om samen met vrienden, collega's of teamgenoten een leuke en leerzame activiteit te beleven.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over beschikbare data en tijden, of om je groep aan te melden. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen een onvergetelijke visfileerervaring te creëren!

Neem gemakkelijk contact met ons op,