Filets
Zalm | Portie
Gewicht +- 200 gram Zalm biedt veel mogelijkheden qua bereiding. Rauw voor sushi of sashimi. Pocheren, bakken, grillen of wokken.
Tonijn | Portie
Het vetarme vlees van de yellowfin tonijn is stevig en rood. Het vlees kan worden gebakken, gegrild of gestoofd. Rauwe tonijn wordt gebruikt voor...
Alle gegevens bekijkenKabeljauw | Portie
Kabeljauw is een koudwatervis met helderwit visvlees en weinig graten. Je komt hem tegen in de Atlantische Oceaan en van de Noordelijke IJszee to...
Alle gegevens bekijkenTonijn
Het vetarme vlees van de yellowfin tonijn is stevig en rood. Het vlees kan worden gebakken, gegrild of gestoofd. Rauwe tonijn wordt gebruikt voor...
Alle gegevens bekijkenWijtingfilet
Wijtingfilet is een malse visfilet met een milde smaak, vaak gevangen in koude wateren. Deze filets hebben een fijne textuur en zijn populair vanw...
Alle gegevens bekijkenSchelvisfilet
De filet van de schelvis is wit tot crèmekleurig, heeft een losse structuur en is geschikt om te bakken of te pocheren. Gewicht +- 500 gram
Zeebaarsfilet
De zeebaars staat bekend om zijn zachte, subtiele smaak en leent zich uitstekend voor diverse bereidingswijzen. +- 500 gram
Makreelfilet
De makreel is een vette vis en bevat veel omega-3 vetzuren. Vers smaakt de makreel heerlijk (bakken, grillen of stoven), maar hij kan ook gerookt ...
Alle gegevens bekijkenDoradefilet
Dorade staat bekend om zijn zachte, subtiele smaak en leent zich uitstekend voor diverse bereidingswijzen. +- 500 gram
Roodbaarsfilet
Met vel, geschubd De roodbaars heeft stevig witroze vlees en biedt veel bereidingsmogelijkheden, zoals bakken, pocheren, stoven of bereiden in ...
Alle gegevens bekijkenScholfilet
Het vlees van de schol is mals, zeer smaakvol en ideaal om te bakken of te frituren. Wel kort bakken, anders droogt de schol uit. +- 500 gram
Rogfilet
De vleugel is het eetbare gedeelte van de rog en wordt vaak ontveld verkocht. De rogvleugels zijn geschikt om te stoven, pocheren of bakken. G...
Alle gegevens bekijkenTarbotfilet
Culinair gezien is de tarbot veelzijdig, hij is geschikt voor alle bereidingswijzen. Gewicht +- 500 gram
Zalmforelfilet
Zalmforel heeft een oranje vleeskleur en is qua bereiding veelzijdig: bakken, grillen, stomen, stoven..allemaal heerlijk. Gewicht +- 500 gram
Forelfilet
Met vel, geschubd Forel is smaakvol op de grill, barbecue of in de oven en kan ook worden gebakken of gepocheerd. Gewicht +- 500 gram
Grietfilet
Zonder vel De griet is een gewaardeerde en smaakvolle vis, die geschikt is voor verschillende bereidingswijzen. Gewicht +- 500 gram