Kerst
BBQ Spiesjes
Maak je gourmet/BBQ extra bijzonder met deze luxe selectie van vier verfijnde spiesjes: Tonijnspiesje met Piri Piri en Sesam: Pittig gemarineerde...
Alle gegevens bekijkenZalm-Kabeljauwspiesje
Een verfijnd spiesje van zalm en kabeljauw, gemarineerd in een subtiele botermarinade. Een zachte en frisse combinatie, perfect als voorgerecht of ...
Alle gegevens bekijkenTonijnspiesje met Piri Piri en Sesam
Heerlijk tonijnspiesje, gemarineerd in een pittige Piri Piri-marinade en afgewerkt met krokante sesamzaadjes. Een perfecte balans van pikant en sub...
Alle gegevens bekijkenZalmspiesje met Rozemarijn-Citroenmarinade
Smaakvol zalmspiesje, gemarineerd in een frisse combinatie van rozemarijn en citroen. Licht gegrild voor een delicate en aromatische twist. Perfect...
Alle gegevens bekijkenGambaspiesje met Knoflookmarinade
Sappig gambaspiesje, gemarineerd in een aromatische knoflookmarinade. Perfect gegrild voor een volle en smaakvolle beleving, ideaal als voorgerecht...
Alle gegevens bekijkenSaladeschoteltje
Verwen jezelf en een ander met deze smaakvolle saladeschotel. Het assortiment bestaat uit zalmsalade, Noordzeesalade, gerookte makreelfilet en twee...
Alle gegevens bekijkenZeelekkernijen Feestbox
Duik in een feestelijke zee van smaken met onze exclusieve 'Zeelekkernijen Feestbox'! Deze betoverende box bevat een onweerstaanbare selectie van 6...
Alle gegevens bekijkenZalm | Portie
Gewicht +- 200 gram Zalm biedt veel mogelijkheden qua bereiding. Rauw voor sushi of sashimi. Pocheren, bakken, grillen of wokken.
Tong
Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de ov...
Alle gegevens bekijkenGerookte Makreel
Gestookte makreel is een heerlijke delicatesse met een rokerige smaak en stevige textuur. Deze vis, afkomstig uit koude wateren, wordt zorgvuldig g...
Alle gegevens bekijkenZalmzijde
Zalm biedt veel mogelijkheden qua bereiding. Rauw voor sushi of sashimi. Pocheren, bakken, grillen of wokken.
Kabeljauwzijde
Kabeljauw is een koudwatervis met helderwit visvlees en weinig graten. Je komt hem tegen in de Atlantische Oceaan en van de Noordelijke IJszee tot...
Alle gegevens bekijkenKabeljauwhaas
Kabeljauw is een koudwatervis met helderwit visvlees en weinig graten. Je komt hem tegen in de Atlantische Oceaan en van de Noordelijke IJszee ...
Alle gegevens bekijkenTonijn | Portie
Het vetarme vlees van de tonijn is stevig en rood. Het vlees kan worden gebakken, gegrild of gestoofd. Rauwe tonijn wordt gebruikt voor sushi en s...
Alle gegevens bekijkenCoquillevlees
Deze Amerikaanse coquilles zijn al uit de schelp gehaald. Zachtjes in boter gebakken zijn ze een traktatie! Gewicht per stuk: ca. 35-40 gram
Kabeljauw | Portie
Kabeljauw is een koudwatervis met helderwit visvlees en weinig graten. Je komt hem tegen in de Atlantische Oceaan en van de Noordelijke IJszee to...
Alle gegevens bekijkenTonijn
Het vetarme vlees van de tonijn is stevig en rood. Het vlees kan worden gebakken, gegrild of gestoofd. Rauwe tonijn wordt gebruikt voor sushi en s...
Alle gegevens bekijkenGepelde Hollandse Garnalen
Gepelde Hollandse garnalen zijn kleine, smaakvolle zeevruchten die afkomstig zijn uit de koude wateren van de Noordzee, met name uit de kustgebied...
Alle gegevens bekijkenGerookte Palingfilet
Heerlijke zachte, vettige en malse aalfilet. De filet leent zich voor allerlei bereidingswijzen: in soepen of salades, als amuse of in lasagne.
Mosselen
De echte Zeeuwse mosselen met het keurmerk 'Zeker Zeeuws'. Onze bodemcultuurmosselen worden gekweekt bij Yerseke in de Oosterschelde. Onovertroff...
Alle gegevens bekijkenGerookte Paling
Heerlijke zachte, vettige en malse aal. De filet leent zich voor allerlei bereidingswijzen: in soepen of salades, als amuse of in lasagne. Gewicht...
Alle gegevens bekijkenZeeduivel
Alleen het staartstuk van de zeeduivel (zonder vel) wordt gegeten. Het vlees is stevig en valt niet uit elkaar, daarom is het uitermate geschik...
Alle gegevens bekijkenZeebaarsfilet
Met vel, geschubd, zonder graat De zeebaars is een veelzijdige vis: hij leent zich voor alle bereidingswijzen. Gebruik alleen niet teveel kr...
Alle gegevens bekijkenZalmsalade
Verwen je smaakpapillen met onze ambachtelijk bereide Zalmsalade, een heerlijke en verfijnde traktatie die met zorg en vakmanschap is samengesteld....
Alle gegevens bekijkenTarbot
Culinair gezien is de tarbot veelzijdig, hij is geschikt voor alle bereidingswijzen. Gewicht +- 1000 gram (Vuil gewicht)
Gerookte Zalmfilet
Gerookte Noorse zalmfilet, fijn en lang gesneden voor een culinaire ervaring die de zintuigen prikkelt. Met liefde en vakmanschap bereid, biedt de...
Alle gegevens bekijkenDoradefilet
Met vel, geschubd, zonder graat Het vlees van de gekweekte dorade is vetter dan van de dorade rose. Zeer geschikt om te grillen en wordt vaak b...
Alle gegevens bekijkenGerookte Zalmzijde
Ontdek de intensiteit van onze heet gerookte zalmzijde, een majestueuze viservaring in een royale verpakking van ongeveer 1000 gram. Deze zalmzijde...
Alle gegevens bekijkenCanadese Kreeft
Het vlees van de Canadese kreeft is zoet en zacht. Het vlees uit de poten is het meest smaakvol. De kreeft kan koud, gekookt of gegrild geserveer...
Alle gegevens bekijkenGillardeau
Nr 4 (Doosje van 12 stuks) Heerlijke oesters van het wereldberoemde oesterhuis Gillardeau! Ze slagen erin om 365 dagen per jaar topoesters te lever...
Alle gegevens bekijkenGerookte Makreelfilet
Warmgerookte makreelfilet: heerlijk zacht en vettig vlees. Lekker op een broodje, door een salade, in een pastasaus of als vulling in een wrap. 1 stuk
Rogfilet
De vleugel is het eetbare gedeelte van de rog en wordt vaak ontveld verkocht. De rogvleugels zijn geschikt om te stoven, pocheren of bakken. G...
Alle gegevens bekijkenNoordzee Krab
Deze krab, levendig en vers, belichaamt de authentieke smaken van zijn herkomst, klaar om je culinaire verbeelding te inspireren. Gewicht +- 800 ...
Alle gegevens bekijkenVis Trio
Bestaande uit gerookte zalmfilet, gerookte palingfilet en gepelde Hollandse garnaaltjes. +- 200 gram
Tarbotfilet
Culinair gezien is de tarbot veelzijdig, hij is geschikt voor alle bereidingswijzen. Gewicht +- 500 gram
Oysri
Onze Oysrí, afgeleid van het Keltische woord "oisrí" voor oester, neemt je mee naar de betoverende Ierse kust, waar de koude, zilte golven tegen de...
Alle gegevens bekijkenSurf & Turf
Surf & Turf bestaande uit: 200 gram tonijnfilet, 200 gram zalmfilet 200 gram kabeljauwhaas filet Gecombineerd met de stevige textuur van to...
Alle gegevens bekijkenZeeduivelstaart
Alleen het staartstuk van de zeeduivel (zonder vel) wordt gegeten. Het vlees is stevig en valt niet uit elkaar, daarom is het uitermate geschikt om...
Alle gegevens bekijken