Compleet Assortiment
Zalm
Zalm biedt veel mogelijkheden qua bereiding. Rauw voor sushi of sashimi. Pocheren, bakken, grillen of wokken. Gewicht 4500+ gram
Canadese Kreeft
Het vlees van de Canadese kreeft is zoet en zacht. Het vlees uit de poten is het meest smaakvol. De kreeft kan koud, gekookt of gegrild geserveer...
Alle gegevens bekijkenAanbieding 2 KG Tong Middel
Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de ov...
Alle gegevens bekijkenAanbieding 2 KG Zalm
Zalm biedt veel mogelijkheden qua bereiding. Rauw voor sushi of sashimi. Pocheren, bakken, grillen of wokken.
Gepelde Hollandse Garnalen
Gepelde Hollandse garnalen zijn kleine, smaakvolle zeevruchten die afkomstig zijn uit de koude wateren van de Noordzee, met name uit de kustgebied...
Alle gegevens bekijkenGerookte Palingfilet
Heerlijke zachte, vettige en malse aalfilet. De filet leent zich voor allerlei bereidingswijzen: in soepen of salades, als amuse of in lasagne.
Gillardeau
Nr 4 (Doosje van 12 stuks) Heerlijke oesters van het wereldberoemde oesterhuis Gillardeau! Ze slagen erin om 365 dagen per jaar topoesters te lever...
Alle gegevens bekijkenTarbotfilet
Culinair gezien is de tarbot veelzijdig, hij is geschikt voor alle bereidingswijzen. Gewicht +- 500 gram
Gerookte Zalmzijde
Ontdek de intensiteit van onze heet gerookte zalmzijde, een majestueuze viservaring in een royale verpakking van ongeveer 1000 gram. Deze zalmzijde...
Alle gegevens bekijkenVerspakket Zeebaars
Noordzee Verspakket - Zeebaars uit de Oven met Geroosterde Groenten (2P) Beleef de smaak van de Noordzee met ons allereerste verspakket! Geniet...
Alle gegevens bekijkenZeebaarsfilet
Met vel, geschubd, zonder graat De zeebaars is een veelzijdige vis: hij leent zich voor alle bereidingswijzen. Gebruik alleen niet teveel kr...
Alle gegevens bekijkenZalmzijde
Zalm biedt veel mogelijkheden qua bereiding. Rauw voor sushi of sashimi. Pocheren, bakken, grillen of wokken.
Rogvleugel
Rogvleugel is een heerlijke en stevige vissoort die populair is vanwege zijn milde smaak en zachte textuur. Rogvleugel heeft een vlezig, wit vlees...
Alle gegevens bekijkenTonijn
Het vetarme vlees van de tonijn is stevig en rood. Het vlees kan worden gebakken, gegrild of gestoofd. Rauwe tonijn wordt gebruikt voor sushi en s...
Alle gegevens bekijkenGerookte Zalmfilet
Gerookte Noorse zalmfilet, fijn en lang gesneden voor een culinaire ervaring die de zintuigen prikkelt. Met liefde en vakmanschap bereid, biedt de...
Alle gegevens bekijkenTong
Het vlees van deze populaire Noordzeevis is steviger dan van de schol en is geschikt om te bakken, pocheren, stomen, stoven of te bereiden in de ov...
Alle gegevens bekijkenZalmforelfilet
Zalmforel heeft een oranje vleeskleur en is qua bereiding veelzijdig: bakken, grillen, stomen, stoven..allemaal heerlijk. Gewicht +- 500 gram
Rogfilet
De vleugel is het eetbare gedeelte van de rog en wordt vaak ontveld verkocht. De rogvleugels zijn geschikt om te stoven, pocheren of bakken. G...
Alle gegevens bekijkenDoradefilet
Met vel, geschubd, zonder graat Het vlees van de gekweekte dorade is vetter dan van de dorade rose. Zeer geschikt om te grillen en wordt vaak b...
Alle gegevens bekijkenPelgarnalen
De Hollandse garnaal doet het goed in koude gerechten. Ongepelde garnalen geven iets meer werk, maar het heerlijke resultaat mag er zijn! Gewicht ...
Alle gegevens bekijkenVongole
Een heerlijke schelp om in pastagerechten of soepen te verwerken. Net à ca. 1 kg
La Zélandaise
No 3 (12 stuks) La Zélandaise is een Zeeuwse oester die op Franse wijze (in rekken, op tafels) is gekweekt. De oester is een creuse die een fijne r...
Alle gegevens bekijkenKabeljauwzijde
Kabeljauw is een koudwatervis met helderwit visvlees en weinig graten. Je komt hem tegen in de Atlantische Oceaan en van de Noordelijke IJszee tot...
Alle gegevens bekijkenZeebaars
De zeebaars is een veelzijdige vis: hij leent zich voor alle bereidingswijzen. Gebruik alleen niet teveel kruiden, dat overstemt de fijne smaa...
Alle gegevens bekijkenKokkels
Verse kokkels zijn geschikt om te stomen of naturel te eten. Net à ca. 1 kg
Kabeljauwhaas
Kabeljauw is een koudwatervis met helderwit visvlees en weinig graten. Je komt hem tegen in de Atlantische Oceaan en van de Noordelijke IJszee ...
Alle gegevens bekijkenFines de Claires
No 3 (12 stuks) Fine de Claires zijn verfijnde Ierse oesters, beroemd om hun delicaat zilte smaak en romige textuur. Met zorg gekweekt in de kustwa...
Alle gegevens bekijkenCreuses
No 2 (12 stuks) De Zeeuwse Creuse heeft een zilte smaak met fruitachtige accenten en is zowel rauw als warm te eten. Rauw met wat verse peper en li...
Alle gegevens bekijkenNoordzee Krab
Deze krab, levendig en vers, belichaamt de authentieke smaken van zijn herkomst, klaar om je culinaire verbeelding te inspireren. Gewicht +- 800 ...
Alle gegevens bekijkenTarbot
Culinair gezien is de tarbot veelzijdig, hij is geschikt voor alle bereidingswijzen. Gewicht +- 1000 gram (Vuil gewicht)
Dorade
Het vlees van de gekweekte dorade is vetter dan van de dorade rose. Zeer geschikt om in zijn geheel te grillen en wordt vaak bereid op de barbecu...
Alle gegevens bekijkenCrevettes Gekookt
Steurgarnalen (Palaemonidae) vormen een familie van garnalen binnen de orde der tienpotigen. Steurgarnalen worden in de markt meestal gekookt aang...
Alle gegevens bekijkenZalmforel
Zalmforel heeft een oranje vleeskleur en is qua bereiding veelzijdig: bakken, grillen, stomen, stoven..allemaal heerlijk. Gewicht +- 1000 gram (Vu...
Alle gegevens bekijkenRoodbaars
De roodbaars heeft stevig witroze vlees en biedt veel bereidingsmogelijkheden, zoals bakken, pocheren, stoven of bereiden in de oven. Gewicht +-...
Alle gegevens bekijkenZeeduivel
Alleen het staartstuk van de zeeduivel (zonder vel) wordt gegeten. Het vlees is stevig en valt niet uit elkaar, daarom is het uitermate geschik...
Alle gegevens bekijkenKrabscharen
De scharen van de krab zijn goed gevuld en het vlees kan gekookt worden, waarna het in warme of koude gerechten verwerkt kan worden. Gewicht +-100...
Alle gegevens bekijkenKabeljauw
Het stevige witte vlees van de kabeljauw kan op alle manieren klaargemaakt worden. De meest bekende bereiding is misschien wel kibbeling (gepanee...
Alle gegevens bekijkenTonijn | Portie
Het vetarme vlees van de tonijn is stevig en rood. Het vlees kan worden gebakken, gegrild of gestoofd. Rauwe tonijn wordt gebruikt voor sushi en s...
Alle gegevens bekijkenAanbieding Schelvis 3 KG €10,-
Het vlees van de schelvis is wit tot crèmekleurig, heeft een losse structuur en is geschikt om te bakken. Gewicht +- 3000 gram (Vuil gewicht)
Zwaardvis
Zonder vel In mediterrane landen is de zwaardvis een ware delicatesse. Het stevige, witte vlees is onweerstaanbaar lekker en kan worden gegrild,...
Alle gegevens bekijkenWijtingfilet
Wijtingfilet is een malse visfilet met een milde smaak, vaak gevangen in koude wateren. Deze filets hebben een fijne textuur en zijn populair vanw...
Alle gegevens bekijkenSchelvisfilet
De filet van de schelvis is wit tot crèmekleurig, heeft een losse structuur en is geschikt om te bakken of te pocheren. Gewicht +- 500 gram
Mul
Kleine mullen zijn geschikt om te roosteren of bakken, grotere mullen kunnen worden gestoofd. Gewicht +- 1000 gram (Vuil gewicht)
Mosselen
De echte Zeeuwse mosselen met het keurmerk 'Zeker Zeeuws'. Onze bodemcultuurmosselen worden gekweekt bij Yerseke in de Oosterschelde. Onovertroff...
Alle gegevens bekijkenKabeljauw | Portie
Kabeljauw is een koudwatervis met helderwit visvlees en weinig graten. Je komt hem tegen in de Atlantische Oceaan en van de Noordelijke IJszee to...
Alle gegevens bekijkenZalm | Portie
Gewicht +- 200 gram Zalm biedt veel mogelijkheden qua bereiding. Rauw voor sushi of sashimi. Pocheren, bakken, grillen of wokken.
Wijting
De smaak van wijting lijkt op kabeljauw, maar de structuur van het 'visvlees' is zachter. Wijting is geschikt om te bakken, stoven en roken. Gewi...
Alle gegevens bekijkenSchelvis
Het vlees van de schelvis is wit tot crèmekleurig, heeft een losse structuur en is geschikt om te bakken. Gewicht +- 1000 gram (Vuil gewicht)